14:00

Åby IF

Referat: LSW IF - Åby IF

Ytterligare en bortamatch. Denna gång i Motala. Lite av samma svårighet som mot Ödeshög. Svårt att få ihop ett lag. Sjukdomar och skador ställer till det igen. Får låna spelare både uppefrån och nerefrån. Så Mustafa o Reza från P-17 och Felix o Simon P-13 är inlånade.
Matchen börjar lite trevande men sedan gör vi snabbt 1-0. Där Erik lite turligt lyckas knäa in ledningsmålet. Efter detta så håller vi spelet uppe men tyvärr lyckas LSW göra 1-1 en bit in i första perioden.
Sedan i andra perioden så böljar spelet fram å tillbaka. Är ett riktigt ställingskrig som mynnar ut i en besvikelse i slutminutrarna. Inom loppet av 2 min precis innan slutsignal lyckas LSW göra både 2 -1 o 3 - 1. Det var väldigt besvikna killar som klev av plan i samband med signalen till periodvila. De kände att trots underläge så var inte LSW mycket bättre än vi. Utan de är minst lika bra som dem.
Så under tredje perioden så gick killarna ut och gav LSW en riktig kamp. Vi hade under den perioden flera fina lägen att redusera. Bla ett stolpskott som lite turligt kunde ha gått in istället för ut. Tyvärr så lyckadet vi inte redusera, utan LSW vann matchen med 3 -1. Väldigt synd för vi var väl värda minst ett om inte två mål i den perioden.
Sett till matchen i sin helhet skall killarna ha ett stort beröm. Alla kämpade o slet under hela matchen. Från vår sida ( och även från LSW:s tränare) tyckte vi att det var vi som var det bättre laget. Extra kul att se Erik göra comback efter sin skada, samt till Simon och Felix från P-13. De stod upp bra mot de större grabbarna.